Voorvoet

Voorvoet

Het metatarsaal gebied bevindt zich onder de voorvoet, ofwel de bal van de voet. Pijn op deze plaats herkennen we vaak aan een branderig gevoel en ook eeltvorming. Pijn aan de voorvoet komt meestal voort uit overbelasting (staande beroepen) of door het dragen van verkeerd schoeisel (hoge hakken). Met goed schoeisel en de juiste hulpmiddelen zijn voorvoetpijnen meestal vrij eenvoudig te verhelpen.


Weergave per pagina
Sorteren op

Elastische bescherming voor pijnen en ruwe huid onder de voorvoet (middenvoetsbeentjes); de band kan eenvoudig om de voorvoet geschoven worden. De gelpad blijft daardoor altijd op de juiste plaats zitten.

15,95 €

Elastische metatarsaal gordel met gelkussen. Beschermt het metatarsaal (middenvoetsbeentje) gebied. Voorkomt eeltvorming en verlicht pijnen en zwellingen in het metatarsaal gebied (voorvoet).

17,95 €

Elastisch bandage met extra zacht gelkussen voor voorvoet- en bunion (zijkant van de grote teen). Geeft direct pijn- en drukverlichting. Voorkomt de vorming van eelt of likdoorns. Eenvoudig aan te trekken, past elke voet. Gaat langdurig mee en is wasbaar.

23,95 €

Nieuw

Deze voorgevormde en gepatenteerde gelpads geven steun aan zowel de tenen als de voorvoet. De Toe Beds gelpads zijn volledig transparant en geven dus onzichtbaar comfort in elk type schoen. Het speciale voorgevormde teenbed geleid de tenen in de meest optimale positie. Helpt bij vermoeide voeten en voorkomt eelt- en likdoornvorming. Prijs per paar.

12,95 €
Inlegzool met ingebouwde orthopedische kenmerken, zoals een extra hielsteun. Daarnaast geeft de Ultra inlegzool steun extra steun aan voorvoet en hielboog.
29,95 €
Deze Silonite Sport zolen geven een complete schokbescherming tijdens het sporten. De toplaag is gemaakt van micro-vezels, die ervoor zorgen dat uw voeten droog blijven. De onderzool bestaat uit 2 verschillende gel-kwaliteiten. Een soepele gelpolymeer bij de hiel- en voorvoet (metatarsaal-gebied) en een wat steviger gelpolymeer is gebruikt voor de rest van de zool.
21,95 €

Beschermende kussentjes die een uitstekende bescherming geven aan de pijnlijke voervoet.

14,25 €

Nieuw

Zachte Microvezel pads voor directe verlichting van verschillende voetpijnen, zoals blaren, likdoorns, eelt en ruwe huid. De Moleskin hecht goed aan de huid en blijft op z'n plaats, zodat hinderlijke wrijving wordt voorkomen. De microvezels zorgen voor een comfortabel, kussenzacht gevoel. Ideaal ter voorkoming van blaren! Moleskin is eenvoudig op elke gewenste maat te knippen.

12,95 € / 2 stuk(s)